Motorku mohou skvěle řídit i ženy


Koho zajímají motorky, tak je to opravdu fajn, protože na jednu stranu je to takové nebezpečné. Ale na druhou stranu si můžete opravdu na motorce užít mnoho zábavy. Vždycky to bývalo tak, že chlapi by prostě ihned chtěli řidičák na motorku, ale opravdu to nemusí být jenom chlapi, protože i ženy tu motorku chtějí řídit. Neznamená to, že když muži řídí motorku, že by žena nemohla, protože opravdu i ženy na to mají velký cit a mohou se z nich stát naprosto skvělé závodnice. No řekněte, kdo by nechtěl prostě závodit a skvěle si užívat jízdu na takové krásné úžasné motorce, která opravdu je parádní, a hlavně naprosto relaxační.

Motorka

Já jsem vždycky snila o tom, že bych si ten řidičák na tu motorku prostě udělala, ale samozřejmě můžu popravdě říct, že mám takový ten respekt z té motorky, protože opravdu může se stát na té silnici ledasco, protože opravdu ten provoz je tak silný, že mám z toho opravdu velké obavy. Samozřejmě chápu, že se nemusí vůbec nic stát, protože člověk si kolikrát to všechno sám připouští k tělu a ono se nakonec samo opravdu něco stane, když člověk si něco hodně vsugeruje do hlavy. Ale na druhou stranu je potřeba opravdu tohle trošku opomenout a snažit se opravdu myslet třeba na tu jízdu, když řídíte tu motorku, a ne že se prostě něco stane.

Motorka

Vždycky samozřejmě každý člověk je individuální, každý všechno vidí jinak, ale samozřejmě ta motorka je naprosto skvělá. A rozhodně si myslím, že by to každý měl vyzkoušet, protože opravdu, sice je to nebezpečné, ale je to opravdu skvělé na jízdu. Takže pokud nebudete strašpytel jako já, že opravdu mám z nich takový respekt, tak věřte, že opravdu si ten řidičák na motorku udělejte. Protože opravdu i ženy mohou jezdit na motorkách a s mnohem větším citem než muži. A pokud opravdu sníte o tom, že si uděláte řidičák na motorku, tak věřte, že uděláte dobrou věc, i kdybyste si třeba jenom párkrát za život na ní projeli.